fbpx

Cu o suprafață construită de 78,00 mp, apartamentul cu 2 camere oferă un dormitor primitor și un living generos, creând un mediu perfect pentru relaxare și socializare. Bucătăria modernă este dotată cu cele mai noi echipamente și poate fi personalizată după preferințele dumneavoastră.

Cele două băi sunt amenajate cu finisaje de înaltă calitate și sunt spațioase, asigurând un nivel ridicat de confort. Apartamentele Feruccio Tower sunt dotate cu sisteme de climatizare SMART, care vă permit să controlați temperatura în funcție de preferințe în orice moment.

Un aspect inovator al acestui apartament îl reprezintă pereții mobili, care vă permit să reconfigurați spațiul în funcție de nevoile dumneavoastră.

Mobilierul SMART se integrează perfect în designul modern al apartamentului și oferă soluții de stocare inteligente.

Încălzirea prin pardoseală vă asigură un confort termic optim în orice anotimp, iar instalațiile PREMIUM garantează funcționarea fără probleme a tuturor echipamentelor.

Nu în ultimul rând, un aspect important al apartamentelor din Feruccio Tower este posibilitatea de a personaliza finisajele. Dumneavoastră alegeți ce finisaje doriți iar noi vi le montăm gratuit.

Alte apartamente

Vezi apartamente similare