O nouă construcție cu apartamente și birouri premium se pregătește să remodeleze Ploieștiul, transformând zona Parcul Mihai Viteazul – Palatul de Justiție în downtown-ul orașului.

Este vorba despre Feruccio Tower, o clădire impresionantă de 11 etaje, cu parcări subterane pe alte trei etaje, care deja începe să prindă contur pe strada Ion Maiorescu 1. Construit de unul dintre cei mai puternici dezvoltatori prahoveni – Grupul Feruccio, turnul din beton, oțel și sticlă va aduce o serie de premiere pe piața imobiliară.

Un bloc turn, cu apartamente și birouri premium, începe să se contureze în centrul Ploieștiului

După doar patru luni de la începerea lucrărilor au fost finalizate cele trei niveluri de parcări subterane, iar trecătorii pot vedea, deja, cum se prefigurează etajul 1, de birouri premium, al viitorului imobil etalon al centrului Ploieștiului, Feruccio Tower.

Pentru cei familiarizați cu proiectul, viteza și seriozitatea cu care se construiește nu sunt o surpriză, blocul de apartamente și birouri fiind construit de Grupul Feruccio, dezvoltatorul unuia dintre cele mai importante și de succes proiecte imobiliare ale Ploieștiului din ultimii ani, ”Rezidențial 9 Mai”.

Pe lângă dotările care sunt deja un standard al domeniului cum ar fi fațadă ventilată, trei lifturi, inclusiv pentru mobilier sau recepție, Feruccio Tower aduce pe piața imobiliară a apartamentelor și birourilor premium din Ploiești o serie de elemente de noutate absolută.

Materiale de cea mai bună calitate folosite încă din faza de contrucție

Poate cea mai importantă dintre ele este aceea că fiecare dintre cumpărătorii celor 75 de apartamente și/sau birouri ale clădirii își poate personaliza spațiul așa cum dorește.

Constructorul vine în întâmpinarea acestui tip de clienți cu disponibilitatea de a adapta proiectul conform cerințelor lor, la costuri suplimentare care să reprezinte doar diferența față de standardul pe care acesta îl propune.

Iar standardul propus de Feruccio Tower este unul foarte ridicat. De la fierul beton, la calitatea materialelor ceramice, instalații sanitare sau vopseluri, toate materialele folosite la construirea și amenajarea turnului sunt din gamele ”premium” ale principalilor producători de pe fiecare domeniu.

Apartamente noi, smart, care își schimbă forma prin simpla apăsare a unui buton

O altă premieră absolută pe care turnul o introduce pe piața imobiliară a Ploieștiului, este aceea a apartamentelor cu pereți mobili. Conceptul oferă proprietarilor posibilitatea de a-și transforma complet spațiul, cu ajutorul telecomenzii.

Astfel, printr-o simplă apăsare de buton, peretele dintre dormitor și living poate dispărea, transformând apartamentul într-un spațiu deschis, multifuncțional, care poate primi destinații multiple. Ideea de ”apartament” nu doar că primește un nou sens, dar proprietarii pot valorifica la maximum spațiul pe care îl cumpără.

Pereții mobili sunt completați cu o nouă abordare a ideii de mobilier. Tot prin telecomandă, patul poate fi transformat în plafon sau perete, ori șifonierul, în bibliotecă. Desigur, clienții pot veni cu propuneri proprii.

Pentru a veni pe piață cu această ofertă, dezvoltatorul a trebuit să investească în facilități de producție proprii. Astfel, Feruccio Grup produce mobilier mobil pentru Feruccio Tower și are certitudinea că viitorii clienți vor avea asigurate serviciile de garanție și post garanție.

Facilități și servicii premimum, unice

Sună SF, dar aceste facilități sunt standard în noul bloc de lângă parcul Mihai Viteazul. Tot standard sunt și dotările smart, de la controlul climatizării, la controlul vocal al nivelului iluminatului.

La fel, tot în standard intră și serviciile de recepție, inclusiv preluare/predare curierat, pentru locatari și proprietarii de birouri în cele trei etaje destinate acestui tip de activități.

Foarte important, pentru ca proprietarii de apartamente să nu interfereze cu activitatea de business pentru care sunt destinate primele trei etaje ale construcției, au fost concepute circuite separate de acces.

Centru Spa ultramodern, cu saune și piscină

Tot acces separat are și Centrul Spa care va fi dotat cu spații de relaxare, diferite tipuri de saună. Centrul va avea inclusiv o piscină interioară și va oferi servicii de întreținere corporală în primul rând proprietarilor.

În Ploiești, Feruccio Group este pionier în acest domeniu. Pentru vara anului viitor este prognozată darea în folosință a piscinei și Centrului Comunitar construite pentru proprietarii de locuințe din cartierul Rezidențial 9 Mai, aflate acum într-o fază de execuție avansată.

Rezidențial 9 Mai va deveni astfel primul cartier al Ploieștiului care va avea acest gen de dotări publice, la care vor avea acces în primul rând proprietarii apartamentelor construite de Feruccio.

Parcare subterană pe trei niveluri în centrul Ploieștiului

Nu în ultimul rând, una dintre cele mai importante facilități pe care turnul le oferă viitorilor proprietari o reprezintă cele trei niveluri de parcări subterane, care pot găzdui 100 de mașini.

În, poate, cea mai aglomerată zonă a Ploieștiului, proprietarul din Feruccio Tower va intra în parcarea subterană păzită și va putea ajunge în apartament cu liftul care pornește de la etajul -3. Nu este un vis, nu este o fantezie, este o realitate care se conturează chiar acum în centrul Ploieștiului, pe Maiorescu 1.

Cei interesați de achiziția unei proprietăți sau de informații suplimentare despre Feruccio Tower, pot suna sau accesa pe WhatsApp numărul: 0784288774,  pot urmări evoluția lucrărilor pe www.ferucciotower.ro, sau ne pot vizita direct pe șantier.

Ne mai puteți urmări și pe:
https://www.facebook.com/FeruccioTower
https://www.instagram.com/ferucciotowerph
https://www.youtube.com/@FeruccioTower
https://www.tiktok.com/@ferucciotower

Articol apărut în Observatorul Prahovean din 25 septembrie 2023.